Impressie

Bruiloft Jeronimo & Annemieke - 13.09.2014 Een bruiloft met een internationaal tintje op een prachtig landgoed in Limburg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruiloft Ronald & Melja - 07.09.2014 Eerst een heerlijke middag met zalm, gerookte beenham en andere lekkernijen. Daarna genieten van een mooi diner aan Lange Tafels, midden in het bos. Een prachtige setting voor Ronald & Melja. Een heerlijk feest ter afsluiting. Dat was een dag om nooit te vergeten!

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Bruiloft Thera & Koen - 22.08.2014 Op een druilerige dag in de zomer hebben we mee mogen werken aan de prachtige bruiloft van Thera en Koen. Op een prachtige locatie in Utrecht. Industrieel en tegelijkertijd de vervlogen romantiek van een oude kathedraal. Heel bijzonder!

 

 

 

 

 

Bruiloft Wouter & Lieselotte - 16.08.2014 Wouter en Lieselotte trouwden in omgeving Deventer. Wij klapten de tafels uit op een prachtig landgoed.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

Bruiloft Annelies & Marc - 12.07.2014 Op een prachtige wijngaard in Brabant mochten wij de bruiloft verzorgen voor Annelies en Marc.

 

 

 

 

 

Bruiloft Tessa & Hugo - 21.06.2014 Op een mooie zomerdag in juni, verzorgde het Lange Tafels team de bruiloft van Tessa & Hugo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eliza was here juni 2013 Lange Tafels verzorgde met veel plezier een serie zondaglunches in juni voor de reisorganisatie Eliza was here, waarbij reizigers trakteerden op een uitgebreide lunch. Hun motto: "waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf" sluit goed aan bij Lange Tafels  - offroad catering. Bekijk deze short moodfilm voor een impressie van zo'n heerlijke middag. Direction, cinematography and edit by Hugo Goudswaard.

 

Offley Port Diner Boomgaard Vlooswijk 25 aug. 2012 Diner voor de prijswinnars van de "take it slow" prijsvraag van Offley port. Tussen de fruitkisten genieten van heerlijk eten, mooie verhalen van Marion Pauw, muziek van Riemer van der Bij, kazen van Reypenaer en natuurlijk van goede port!
 

 

 

 

 

 

 

Familie lunch Boerderij de Haan 12 aug. 2012 Uitgebreide familie lunch , ter ere van een jarige. Een prachtige zomerdag: Eendjes hengelen in de sloot, lekker ravotten in de boomgaard, een gangen lunch met lekkere hapjes: Puur genieten, precies zoals Lang Tafels bedoeld is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunch de Blauwe Meije 8 juli 2012 Voor een lunch op open inschrijving, klapten wij onze tafels uit aan de Blauwe meije. vanwege de regen moesten we uitwijken naar binnen. In de hooiberg genoten onze gasten van een heerlijke kleurrijke lunch, omringd door kunstwerken en met uitzicht op het polderlandschap.

 

 

 

 

High Tea huiskamer in Vlaardingen maart 2012 In een sfeervolle huiskamer in Vlaardingen mochten wij een uitgebreide high tea verzorgen voor een select gezelschap. Scones, bosbessen en frambozen cake-jes, pasteitjes met een portugese kipsalade, klassieke sandwiches met een nieuwe twist, hartige tarte tatins... een zeer geslaagd thee feestje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videobeelden Brediuspark