Deze LANGE TAFELS lunch vindt plaats op een prachtige locatie in Zegveld. Aan de oevers van de Meije, met een prachtig uitzicht over de weilanden. De lunch zal verzorgd worden door ons eigen team. Het zal een uitgebreide  Het komt allemaal voorbij. Puur genieten!

De prijs voor het zeer uitgebreide menu is €57,50,- . De wijnen en andere dranken worden deze keer niet via een drankarrangement aangeboden, maar verzorgd door Rebecca de Boer. Deze drankjes kunnen op locatie apart worden afgerekend.

De menuprijs moet vooraf worden voldaan en op deze manier is de reservering definitief en zien we u heel graag terug aan de Lange Tafels!

Wat kunt u hiervoor allemaal verwachten?

  • Een tafel, opgesteld aan de oevers van de Blauwe Meije
  • Een landelijk gedekte tafel met authentiek serviezen uit grootmoeders tijd, waar iedereen met elkaar de gerechten deelt.
  • Een uitgebreid 5-gangendiner.
  • Avondvullend van 17.30 tot 22.30 uur.
  • Een rondleiding door de beeldentuin.
  • Uitleg over de diverse lokale produkten.
  • Voor als het in de avond frisser wordt, hebben we een fleece-deken geregeld.
  • Het zal u tijdens dit diner aan niets ontbreken en we zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten!

Reserveren kan via reserveren@langetafelsinhetgras.nl of via 06-24395970. U ontvangt dan een bevestiging met hierin o.a. de instructies mbt de betaling.

Bij reservering ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden. Vegetariër? Geef dit aan ons door en we vervangen de vlees en vis voor ander lekkers.

De Blauwe Meije
Elke dag (van 11:00 tot 17:00) is de Blauwe Meije geopend voor de bezoekers die graag willen kijken naar de wisselende exposities. Binnen en buiten hebben verschillende kunstenaars hun werken opgesteld. (voor meer informatie zie expositie)

Door de week is galerie ‘De Blauwe Meije’ geopend op afspraak. De hooiberg is zeer herkenbaar, helemaal blauw, voor veel mensen een bekende plek. Voormalig atelier van kunstenaar Wim Verwoerd “de Blauwe Wereld”. In deze galerie zijn exposities van kunstenaars uit het Groene Hart. Met de wisselingen van het seizoen, wisselen wordt er ook gewisseld van expositie. Zowel in de galerie, het voormalige atelier, als in de beeldentuin.