Onze smaken

Iets te vieren? Vriendengroep weer eens bij elkaar? Oma of opa jarig? Bruiloft? Familiedag? Collega’s eens verrassen? Zakenrelaties verwennen?

Ieder eetmoment is een uitgelezen moment om een feest van te maken! Lange Tafels – OFFROAD CATERING heeft genoeg ideeën om van jouw moment een onvergetelijke belevenis te maken.

Buiten de gebaande paden en verharde wegen klappen wij graag op verzoek onze tafels uit. Op een boerderij in bedrijf, in een boomgaard, midden in het weiland, in de nok van een oude kathedraal, of in een boerenschuur. Of op een plek die jijzelf hebt ontdekt. De tafels worden gedekt met witte tafellakens, brocante serviesgoed met oma’s terrine’s en kleurige verse bloemen. Een prachtige setting, in een hollands landschap waar je met vrienden, familie of collega’s ongedwongen kunt genieten van elkaar, van de omgeving en van alle heerlijkheden waarmee de tafels gevuld worden. Puur genieten dus!

Hieronder hebben we de diverse eetmomenten op een rijtje gezet. Per eetmoment geven we een suggestie en sfeerbeeld. Door op het eetmoment van jouw keuze te klikken, krijg je een idee van de mogelijkheden. Bel of mail ons, voor verdere informatie over Lange Tafels – OFFROAD CATERING.