Reviews

Denk je erover om Lange Tafels – OFFROAD CATERING in te schakelen voor de catering van jullie bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Bekijk hier de ervaringen van anderen!

Laat een review achter!

Aan elk Lange Tafels eetmoment wordt met veel passie en liefde gewerkt. Door de keuken, de bediening en de organisatie. Natuurlijk hopen we, dat deze passie terug is te vinden in het resultaat en dat onze gasten een geweldige dag, middag of avond hebben gehad.

Mocht Lange Tafels – OFFROAD CATERING jouw bruiloft of evenement organiseren? Of mocht je aanschuiven aan Lange Tafels op de bruiloft of het evenement van iemand anders? Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen!

Geef een review door een mailtje te sturen, met daarin:

  • je naam ( mag, hoeft niet)
  • de datum dat je aanschoof aan onze Lange Tafels
  • je ervaring ( over de locatie, de catering, de organisatie, de kwaliteit, de sfeer)
  • het aantal sterren dat je Lange Tafels zou geven, op een schaal van 1 tot 5 (1 = matig tevreden en 5 = zeer tevreden)
  • leuk als je een foto toevoegt van jezelf of van het Lange Tafels evenement waarbij je aanwezig was

Alvast vriendelijk bedankt! En we hopen je nog eens te mogen ontvangen aan onze Lange Tafels!

Geweldig! Er werd super meegedacht, we werden op de dag zelf helemaal ontzorgd. Het eten was heel erg goed, en er was voor elk wat wils. Echt een aanrader!

Op een schaal van 1 tot 5 (1 = matig tevreden en 5 = zeer tevreden) geven wij Lange Tafels een 5!

Jurgen en Marloes31 augustus

Ontzettend blij met Lange Tafels in het Gras. Niet alleen dachten zij goed mee voor het event (25 april 2018) had ik meer dan genoeg aan mijn hoofd om te regelen en organiseren, super dus dat ik helemaal niet om hoefde te kijken naar de catering en alles wat er omheen komt kijken (menukaarten, aankleding, briefing met locatie, etc.). Extra complimenten ook voor Sandra! Zij zorgde er ook tijdens de lunch voor dat alles meer dan dik voor elkaar was en iedereen heel tevreden was.

Cindy1 mei

Ik moet toegeven dat Lange Tafels in het Gras niet mijn eerste keuze was als cateraar voor ons trouwfeest. Maar ik ben zo enorm blij dat het op deze manier gelopen is. Als bruid wil je op je trouwdag 1) dat het eten lekker en voldoende is 2) dat het personeel vriendelijk en behulpzaam is en 3) dat je kan genieten van je dag zonder je te bekommeren om kleine praktische zaken. Ik moet zeggen dat Lange Tafels in het Gras deze verwachtingen meer dan heeft overtroffen. Het personeel was buitengewoon lief en behulpzaam, over het eten hebben we bijzonder veel complimentjes gekregen van onze gasten en alles verliep vlot zoals het was gepland. Mijn zus regelde heel veel achter de schermen op onze trouwdag en zij zegt nu al dat ze Lange Tafels in het Gras als cateraar wil op haar trouwdag omdat ze zo onder de indruk was.
Bedankt Monique, Inge en de rest van het team voor onze hele bijzondere dag!!

Evelien17 augustus

Janske van Assen (gast op de bruiloft): “Wat hebben jullie hard gewerkt en ons werkelijk van alles voorzien! Super dat jullie onze catering hebben willen verzorgen!”

Bruiloft Ruud & Aleid24 juni

Het Lange Tafels team heeft een topprestatie geleverd!!!

Zonder uitzondering waren de gasten lyrisch over Lange Tafels:top kwaliteit eten, de sfeer goed aangevoeld, lekkere wijn, en ga zo maar door!

Je kunt erop rekenen dat wij Lange Tafels zullen aanbevelen bij iedereen waar wij dat kunnen. En wellicht kunnen we alvast een optie nemen als we 12,5 en 25 jaar getrouwd zijn ;)

Wij zitten inmiddels na te genieten van de dag en weer te genieten van de Griekse keuken, het heerlijke weer en de prachtige omgeving in Santorini.

Groeten, Sophie en Rutger

Sophie & RutgerBruiloft 13 mei

Wij hebben zaterdag een super-dag gehad. Jullie maken er echt iets bijzonders van. Het weer zat gelukkig ook mee! Nogmaals bedankt voor de leuke dag!

Lenny Poldervaartbedrijfsuitje 27 september

Even een snelle eerste reactie van ons. We zijn nog aan het bijkomen van alle gebeurtenissen en emoties. Wat een top dag was het zaterdag en wat zag alles er waanzinnig goed uit, met de tafels in het bos in het bijzonder. We hebben veel complimenten gekregen over de sfeer en uiteraard ook de smaak en de kwaliteit van het eten. Vooral de risotto en het vlees vielen erg goed in de smaak. Helaas ben ik er zelf niet meer aan toegekomen om de koffie te proberen, maar van anderen begreep ik, dat ook dat erg goed was!!
Dus dank, mede door jullie inzet is het een enorm geslaagde dag geworden die onze eigen verwachtingen heeft overtroffen en geloof me, onze verwachtingen lagen hoog!!

Tot zover even, nu snel de koffers pakken en op naar de zon. Op naar Curaçao.

Frans, nogmaals dank ook aan je team!!

Ronald & Melja6 september