Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐

Naast catering met heerlijke hapjes, wilden wij ook graag dat de hapjes er ‘instagrammable’ uit zouden zien, omdat influencers graag foto’s maken.

Nou, dat is gelukt. Ten eerste was het een gezellig team die ons die middag kwam helpen en zagen de hapjes er geweldig uit. Ook smaakten ze voortreffelijk en was overal aan gedacht.

Naast heerlijke hapjes waren er ook super leuke cocktails die geserveerd werden.

Kortom: zeker voor herhaling vatbaar en ik zal jullie overal aanbevelen als er weer een cateringaanvraag voorbij komt.

Dank jullie wel!

⭐⭐⭐⭐⭐

Lange Tafels In Het Gras, Monique, Cerny en het hele team hebben ons echt in de watten gelegd!

Van het begin, de eerste communicatie (snel en professioneel antwoord), het overlopen van de mogelijkheden met het doorsturen van de eerste offerte; alles werd super goed begeleid en alle vragen werden hartelijk en duidelijk beantwoord.

De organisatie tijdens ons avondfeest was perfect en weerom erg hartelijk, ideaal om je huwelijk mee af te sluiten.

We hadden gekozen voor een BBQ sharing dinner en… wauw… vis en vlees smolt op je tong, het eten was echt overheerlijk! Alle gasten, inclusief wijzelf, waren ontzettend onder de indruk. We zijn zo blij dat we voor Lange Tafels in het Gras hebben gekozen om ons feest onvergetelijk te maken.

Want dat was het ook 😊.

1000 keer dank aan het hele team!

Veel liefs

Kenneth & Marleen

⭐⭐⭐⭐⭐

Lange Tafels in het Gras heeft mij en mijn gasten een mooie avond bezorgd. Vanaf het begin is er enthousiast met me meegedacht en is alles perfect geregeld. Ook voor de locatie werden leuke suggesties gedaan. Uiteindelijk werd dit de Polderruimte in Berkenwoude, een idyllische locatie in de landelijke Krimpenerwaard met veel binnen- en buitenmogelijkheden. De sfeer was warm en ongedwongen. Ik kreeg van de gasten veel complimenten voor de prachtige setting en het heerlijke eten, met de Black Angus rundersukade van de BBQ en pavlova als absolute hoogtepunten. Dankzij Lange Tafels in het Gras heb ik een dierbare herinnering aan mijn 50e verjaardag!

⭐⭐⭐⭐

Ontzettend blij met Lange Tafels in het Gras. Niet alleen dachten zij goed mee voor het Parfois-event op 25 april had ik meer dan genoeg aan mijn hoofd om te regelen en organiseren, super dus dat ik helemaal niet om hoefde te kijken naar de catering en alles wat er omheen komt kijken (menukaarten, aankleding, briefing met locatie, etc.). Extra complimenten ook voor Sandra! Zij zorgde er ook tijdens de lunch voor dat alles meer dan dik voor elkaar was en iedereen heel tevreden was.

⭐⭐⭐⭐⭐

Geweldig! Er werd super meegedacht, we werden op de dag zelf helemaal ontzorgd. Het eten was heel erg goed, en er was voor elk wat wils. Echt een aanrader!

Op een schaal van 1 tot 5 (1 = matig tevreden en 5 = zeer tevreden) geven wij Lange Tafels een 5!

⭐⭐⭐⭐⭐

Wij hebben zaterdag een super-dag gehad. Jullie maken er echt iets bijzonders van. Het weer zat gelukkig ook mee! Nogmaals bedankt voor de leuke dag!

⭐⭐⭐⭐⭐

Wanneer we met personeelsvereniging De Chef iets organiseren voor de medewerkers van Koninklijke Horeca Nederland, werken we natuurlijk graag samen met bij onze vereniging aangesloten leden. Zo ook met de HALL’s Lange Tafels offroad.catering. Ons personeelsfeest van 7 juni had als thema ‘wij’ en dit concept sloot goed aan. We wilden een landelijke sfeer, het liefst in een weiland. Het contact liep vanaf moment één helemaal top. Er werd geluisterd naar onze wensen en ze wisten dit perfect te vertalen. De aankleding was super. Het oogde meteen gezellig. En toen kwam het eten… Vaak is het zo dat eten koud/taai o.i.d. is bij grote groepen maar bij Lange Tafels offroad.catering was dit absoluut niet het geval. Man-o-man, het was allemaal even lekker! Voor ieder wat wils en stuk voor stuk perfect (en wij zijn een nogal kritisch publiek). Ik raad Lange Tafels in het gras aan en wij gaan zelfs ons winterfeest weer door hun laten verzorgen. Super tevreden!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik moet toegeven dat Lange Tafels in het Gras niet mijn eerste keuze was als cateraar voor ons trouwfeest. Maar ik ben zo enorm blij dat het op deze manier gelopen is. Als bruid wil je op je trouwdag 1) dat het eten lekker en voldoende is 2) dat het personeel vriendelijk en behulpzaam is en 3) dat je kan genieten van je dag zonder je te bekommeren om kleine praktische zaken. Ik moet zeggen dat Lange Tafels in het Gras deze verwachtingen meer dan heeft overtroffen. Het personeel was buitengewoon lief en behulpzaam, over het eten hebben we bijzonder veel complimentjes gekregen van onze gasten en alles verliep vlot zoals het was gepland. Mijn zus regelde heel veel achter de schermen op onze trouwdag en zij zegt nu al dat ze Lange Tafels in het Gras als cateraar wil op haar trouwdag omdat ze zo onder de indruk was.
Bedankt Monique, Inge en de rest van het team voor onze hele bijzondere dag!!

⭐⭐⭐⭐

Janske van Assen (gast op de bruiloft): “Wat hebben jullie hard gewerkt en ons werkelijk van alles voorzien!” Super dat jullie onze catering hebben willen verzorgen!

⭐⭐⭐⭐⭐

Het Lange Tafels team heeft een topprestatie geleverd!!!

Zonder uitzondering waren de gasten lyrisch over Lange Tafels:top kwaliteit eten, de sfeer goed aangevoeld, lekkere wijn, en ga zo maar door!

Je kunt erop rekenen dat wij Lange Tafels zullen aanbevelen bij iedereen waar wij dat kunnen. En wellicht kunnen we alvast een optie nemen als we 12,5 en 25 jaar getrouwd zijn ;)

Wij zitten inmiddels na te genieten van de dag en weer te genieten van de Griekse keuken, het heerlijke weer en de prachtige omgeving in Santorini.

Groeten, Sophie en Rutger

⭐⭐⭐⭐⭐

Even een snelle eerste reactie van ons. We zijn nog aan het bijkomen van alle gebeurtenissen en emoties. Wat een top dag was het zaterdag en wat zag alles er waanzinnig goed uit, met de tafels in het bos in het bijzonder. We hebben veel complimenten gekregen over de sfeer en uiteraard ook de smaak en de kwaliteit van het eten. Vooral de risotto en het vlees vielen erg goed in de smaak. Helaas ben ik er zelf niet meer aan toegekomen om de koffie te proberen, maar van anderen begreep ik, dat ook dat erg goed was!!
Dus dank, mede door jullie inzet is het een enorm geslaagde dag geworden die onze eigen verwachtingen heeft overtroffen en geloof me, onze verwachtingen lagen hoog!!

Tot zover even, nu snel de koffers pakken en op naar de zon. Op naar Curaçao.

Frans, nogmaals dank ook aan je team!!