Proefdiner!

Gaan jullie trouwen? Heb jij een jubileum te vieren? Een gezellig familiediner? Of gewoon een feestje om het leven te vieren?  Wij nodigen je van harte uit om op 14 februari 2020 te komen proefeten! Voor €17,- laten wij je kennismaken met Lange Tafels offroad.catering!

Proefdiner

Het complete team van Lange Tafels is paraat: De chef kookt allerlei lekkers voor jullie en onze wijnkenners leggen jullie graag alles uit over de mooiste wijnen! Onze partymanagers beantwoorden al jouw vragen, of kijken zelfs even mee naar jouw draaiboek! Misschien vind jij hier wel jouw “catering-ceremoniemeester”.

Het Proefdiner is voor iedereen die droomt over een diner aan Lange Tafels. In elk stadium van voorbereidingen je ook bent:

  • Heb je al voor ons gekozen als cateraar van jullie mooiste dag, familiefeest, verjaardag ? Top!  Tijdens het Proefdiner kun je gelijk het menu en wijnen finetunen. En maak kennis met de enthousiaste collega’s van Lange Tafels. Wissel de eerste draaiboeken uit. De voorpret kan beginnen!
  • Nog wat belangrijke zaken doorspreken met je ceremoniemeester of getuige(n)? Schuif gezellig samen aan en zet gelijk de puntjes op de spreekwoordelijke i.
  • Heb je een aanvraag bij ons gedaan, of heb je na het bekijken van de website of social media de ‘Lange Tafel Kriebels’ gekregen? Schuif dan aan en laat je verrassen door de sfeer, het eten en de enthousiaste crew van Lange Tafels!
  • Nog druk met plannen maken? Op zoek naar inspiratie? Ook dan is het Proefdiner een goed idee. Én lekker!

Datum | vrijdag 14 februari
Tijd | 17.30 uur ontvangst en inloop. 18.00 uur start van het diner
Prijs | € 17 p.p. (excl. drankjes)

Dus kom gezellig langs, met zijn tweeën, met je ceremoniemeester, ouders of vrienden. Graag niet meer dan met 6 gasten. Reserveren voor het diner kan t/m 10 februari.

Inmiddels kun je helaas niet meer reserveren, maar niet getreurd! Zeer binnenkort volgen nieuwe data! Dus… houd de website in de gaten!