Aanschuiven voor een heerlijke lunch in de buitenlucht of boerenschuur? Lekker drankje erbij? Buiten lunchen op een bijzondere plek, met uitzicht op de weilanden?

Dat kan!

Op zaterdag 12 april zetten wij onze tafels neer op het erf (of de wagenschuur) van B&B de Ruige Weide in Oudewater.

We beginnen met een verse lentesoep en daarna worden de tafels gevuld met verse salade van seizoensgroenten, kazen van de nabij gelegen kaasboerderij en ambachtelijke worst en hammen uit Linschoten. Verder staat er smaakwater op tafel (water met verse kruiden en fruit, voor een subtiel smaakje) en natuurlijk vers brood met huisgemaakte pesto & andere smeersels.

Ook aan de kinderen is gedacht. Voor kinderen van 3 tot 10 jaar hebben we een aangepast menu: Verse tomatensoep, die ze met een rietje kunnen drinken (altijd leuk!). En soepstengels erbij natuurlijk. Daarna zijn er sandwiches met kaas, ham en jam. Op het terrein valt genoeg te ontdekken, dus de kinderen zullen zich prima vermaken.

Zin in een heerlijke middag? Schuif aan en reserveer een plekje voor de vroege lunch van 11:30 tot 13:00 of voor de  late lunch van 13:30 tot 15:00.

De lunch, inclusief smaakwater komt op €19,50. Het kindermenu is €9,50.

Overige drankjes kun je ter plekke contant of met pin afrekenen.

De smaak te pakken? Geniet dan thuis nog na van al het lekkers! Want die dag is ook ons popup landwinkeltje geopend, waar je diverse producten kunt kopen, die tijdens de lunch voorbijkomen op tafel.

En er gebeurt meer op het erf van de Ruige Weide op 12 april tussen 11 en 16 uur.
B&B de Ruige Weide doet die dag mee aan de open dagen B&B’s van Goeden8.nl,  met als thema: “Beleef de gastvrijheid”

Je kunt kennis maken met Nicole, “de gastvrouw” en een kijkje nemen in de gastenkamers en de vergaderserre. Je kunt de sfeer proeven en zien, wat er zo allemaal gebeurt op het erf. Er zijn regelmatig creatieve activiteiten (o.a. atelier Ria van Roekel uit Papekop)  of culinaire evenementen van “De Buitenkamer”. Ook onze lange tafels prijken regelmatig op het erf van de Ruige Weide. Voor een bruiloft, vriendenlunch of verjaardag. Lange tafels, brocante serviesgoed, kleurrijke bloemen: Een bijna mediterrane setting in een Hollands landschap. De gasten schuiven aan voor een lunch, diner of high tea  en genieten op een ongedwongen manier van elkaar, heerlijk eten & drinken en van de omgeving. Puur genieten dus!