Op zaterdag 25 mei hebben we een geweldige middag op de boerderij van fam. van der Sande in Diessen, Noord-Brabant.  Op de boerderij is ook de luxe logeerderij ‘Tussen koe en kroonluchter’ en een brocanterij te vinden.

Ook op deze JUNIOR editie weer puur genieten: Lekker spelen & heerlijk lunchen. Voor kinderen natuurlijk, maar ook voor de papa’s & mama’s, ooms, tantes, oma’s & opa’s. De tafels staan gedekt, met wapperende witte tafellakens, mooi brocante serviesgoed en vrolijke bloemen.

De kinderen gaan eerst even aan tafel, voor een kom verse soep en soepstengels. Daarna kunnen de kinderen de boer op. Lekker suffelen aan het boerderijleven en kijken hoe het er allemaal aan toe gaat. Koeien & kalfjes aaien, voeren en misschien zelfs wel melken? Tussendoor komen er voor de kids nog lekkere hapjes op tafel, zodat ze niks te kort komen.

De tafel van de volwassenen wordt ook langzaam gevuld met heerlijke gerechten en lokale producten. Knapperig vers brood, huisgemaakte smeersels, verschillende verse salades, luxe vleeswaren  en een kaasplank. Als geen ander weten wij, dat het voor kinderen lastig is, om lang aan tafel te blijven zitten. Ook voor ouders is het lastig, daar ze steeds achter de kinderen aan moeten. Dus de lunch blijft gewoon lekker lang op tafel staan. Regelmatig wordt er aangevuld, zodat het u aan niets ontbreekt. Lekker wijntje erbij… puur genieten!

(ook goed om te weten: de kinderen worden begeleid door pedagogisch geschoolde mederwerkers)

  • De prijs voor deze lunch is €27,50 (incl 1 glas wijn) voor volwassenen en €12,50 voor de kids.
  • Aanvang +/- 12.00 uur, Start lunch 12.30 uur
  • Locatie Melkveehouderij van der Sande, Beerseweg 7 in Diessen
  • Een plekje reserveren? Neem contact op via reserveren@langetafelsinhetgras.nl of bel met 06-24395970.