De edities van Lange Tafels zijn altijd bijzonder, maar deze is wel heel bijzonder. Samen met The Winespecialist organiseren we een high wine in Kamerik. Een heerlijke, lange avond genieten van de mooiste wijn-spijs combinaties. We hebben een selectie gemaakt van 5 wijnen en daarbij 1 tot 2 bijpassende gerechten gemaakt. Dit alles vergezeld van mooie verhalen over de producten en de wijnen die voorbij komen.

Mooie wijnen, heerlijk eten, een unieke (smaak)beleving. Puur genieten dus!

Voor deze gelegenheid, klappen wij tafels uit bij “Bon Vivre” in Kamerik. Een mooie locatie, midden tussen de weilanden. Voor degenen die deze avond helemaal “af” willen maken: Er zijn ook 2 B&B kamers aanwezig. Informeer bij Bon Vivre over de mogelijkheden.

De menuprijs, inclusief de wijnen & tafelwater komt op € 75,00 p.p.

Het is ook mogelijk het menu met een “bob” arrangement te reserveren. Dan schenken we 4 halve glaasjes wijn, zodat je lekker mee kunt proeven. (De dessertwijn schenken we dan niet, rest van de wijnen halve glazen.) De menuprijs, inclusief 4 bob glaasjes wijn & tafelwater komt dan op € 60,00 p.p.

En voor degenen die het echt alcoholvrij willen houden, bieden we een alcoholvrij arrangement aan, met heerlijke sappen uit het Groene Hart of andere frisdranken. De menuprijs, inclusief sap, fris & tafelwater komt dan op € 55,00 p.p.

Op zaterdag 22 maart proosten we om 18.30 uur.

Trek gekregen en jezelf of een ander trakteren op een culinair avondje uit? Reserveer nu via de mail of telefoon 0348-705280.

We kunnen rekening houden met speciale dieetwensen (geen vis, geen rood vlees, vega, etc). Laat het ons weten.