Steeds meer mensen genieten van de combinatie tussen wijnen en spijzen. Het 1 versterkt het ander. Mits je hier natuurlijk even voor gaat zitten en de tijd neemt, om ervan te genieten.

De high wine van Lange Tafels bestaat uit 3 tot 4 met zorg geslecteerde wijnen, die worden geserveerd met bijpassende hapjes (te vergelijken met een voorgerechtje ). Voor de lekkere trek staan er “aangeklede” olijven, brood en huis-gemaakte smeersels op tafel. Evt. kunnen we de high wine uitbreiden met een heerlijke kaasplank, gewoon omdat het zo lekker smaakt bij wijn… En voor de zoetekauwen kunnen we ook zorgen, voor een mooie chocolade-toren, voorzien van een dessertwijn die daar perfect bij past.

Samen met vrienden, familie of collega’s genieten van de mooiste wijnen met bijpassende gerechtjes. Denk aan een “weer-eens-wat-anders” borrel op uw bedrijf, of een mooi moment om weer eens met die oude vriendengroep bij elkaar te kruipen. Wedden dat die mooie verhalen vanzelf komen, als wij voor de rest zorgen?

Wij serveren de high wine bij u buiten in de tuin, op het terras of binnen. Mocht u de high wine elders willen laten plaatsvinden, dan hebben wij daar ook mogelijkheden voor. Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.