Op zaterdag 28 juli hebben we een geweldige middag op de kaasboerderij van Boer Janmaat. Op het weiland staan de bekende lange tafels klaar, als de ouders en hun kids aan komen waaien om te genieten van een uitgebreide lunch.

Eerst even aan tafel, voor een kom verse soep. Daarna hebben de kids alle ruimte om lekker te spelen en de boerderij te verkennen. Langzaam aan wordt de tafel gevuld door allerlei lekkers. Knapperig vers brood, huisgemaakte smeersels, verschillende verse salades, luxe vleeswaren en natuurlijk kaas van Boer Janmaat. Voor de kinderen komen er ook nog lekkere hapjes op tafel, zodat het ook voor hen weer de moeite loont, om weer aan tafel te gaan.

Als geen ander weten wij, dat het voor kinderen lastig is, om lang aan tafel te blijven zitten. Ook voor ouders is het lastig, daar ze steeds achter de kinderen aan moeten. Dus de lunch blijft gewoon lekker lang op tafel staan. Regelmatig wordt er aangevuld, zodat het u aan niets ontbreekt. Lekker wijntje erbij… puur genieten!

Voor de kinderen is er genoeg te doen. Er is een kaasworkshop, er staan skelters en wie weet is er nog tijd voor een puzzeltocht of rondleiding op de boerderij. Een heerlijke middag, zo midden in de vakantie.

De prijs voor deze lunch is €22,50 voor volwassenen en €10,- voor de kids.

Een plekje reserveren? Neem contact op via mail of bel met 06-24395970.