Kom je met de kinderen? Leuk!

De Winter Smaakmarkt is een ideaal uitje met kids voor de zondagmiddag.

Er is een “Smaaklokaal” waar leuke workshops worden gegeven: Toverballen vilten voor in de kerstboom, memoborden maken, sierraden maken, glas etsen, snoepsushi maken… De creatieve kids kunnen hun hart ophalen dus.

Liever wat meer actie? Dat kan ook! Er staan skelters waar ze lekker mee rond kunnen crossen en ze kunnen naar hartelust springen op een springkussen.

Voor een rustmomentje tussendoor kunnen ze even een kijkje nemen bij de dieren, of marhsmallows roosteren in het vuur.

Verder kunnen de kinderen zich laten vereeuwigen door een professionele fotograaf. Afgedrukt op een canvasdoek is dit natuurlijk het perfecte cadeau voor opa & oma!

En ondertussen kun je zelf leuke cadeaus bij elkaar shoppen, aan de Lange tafels plaatsnemen om te genieten van lekkere hapjes en nippen aan een gluhwein. Hou je liever een oogje in het zeil buiten? Haal dan wat lekkers van de Winter BBQ of een kopje dampende cappuccino bij de barista!

Wat betreft het eten is natuurlijk ook aan de kids gedacht! Warme chocolade melk, sappen uit het Groene Hart en een kop heerlijke soep. Offe…. wat dacht je van een broodje met zo’n sappige rook- of knakworst?!?