Hemelse Pizza > Ambachtelijke pizza’s. Handgedraaid en vuurgestookt. Alleen met echte verse ingredienten zoals ze dat in Italië kennen.

Hansin Curryvan > is een Hanomag-Henschel uit 1973, liefdevol Maggie genaamd en serveert smaakvolle Thaise curry’s met kip, garnalen of vlees van de Vegetarische Slager met noodels of rijst, een frisse komkommersalade.

Satéboss > Niet zomaar een sateetje, maar de ultieme kleur, geur en smaakbeleving. De Satéboss is een experience is die je terug neemt in de tijd, naar het voormalig Nederlands Indië. Volgens een geheim familierecept bereidt, daterend uit de jaren 20 van de vorige eeuw.

Monsieur Croque > Wij citeren: “Lieve mesdames et monsieurs, wij doen onze uiterste best u geen tosti’s te verkopen. Onze culinaire beesten verkopen zichzelf. Geen cheesy verhalen of verkooppraatjes over de heerlijke smaakpaletten of onze duurzame gang van zaken. Slechts smaak-explosies. Onze tosti’s brengen een lach op uw gezicht en liefde naar uw buik.”

Mobiele Barista > Voor bekers vol vrolijkheid, en misschien wel een iced cappuccino als het weer een beetje meewerkt!!

De Fritterie > Met verse handgesneden frites en homemade stoofvlees.

Tuktukfabriek > Een vrolijke Piaggio Ape met mooie roze suikerspinnen & knapperige zoete popcorn. Life is sweet….

BunnyChow Experience > Zuid Afrikaanse foodtruck met bunny’s (broodjes) gevuld met allerlei lekkers. Enne… no worries: No bunny meat used!

Rollende Pizza’s > Zónder pizza’s, maar met porchetta alla romana ( speenbig op Romeinse wijze ) en ander lekkers uit de houtoven!

Dutch Boerie > Een Zuid Afrikaanse Braaitruck. Homemade Zuid-Afrikaans worst, peri peri kip, biltong en drogeworst. Allemaal vande houtskool BBQ van de braaitruck.

Verder zorgen Lange Tafels en VanRossum dat de Big Green Eggs en USA smokers roken. Met pulled pork, burgers, zalm en ander lekkers.