Zondag 8 juli klappen wij onze tafels uit aan de oevers van de Blauwe Meije. Mooi gedekt, met witte tafellakens, brocante serviesgoed… En dat allemaal voor de lunch! Het voelt bijna alsof je een Italiaanse of Franse film in stapt. Maar dan met een oer-hollands uitzicht over de weilanden!

Verwacht geen belegd broodje kaas of worst, maar een uitgebreide landelijk getinte lunch. Om te beginnen een vers soepje en daarna genieten van heerlijke salades, knapperig vers brood, huisgemaakte smeersels, kazen van ver en dichtbij, luxe vleeswaren. Echt een lange, lome middag puur genieten. Een unieke beleving, die je even het gevoel geeft of je al op vakantie bent!

De prijs voor deze lunch is €22,50. Drankjes worden apart afgerekend op locatie. U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom, zodat we uiterlijk 12.30 uur kunnen starten.

De menuprijs moet vooraf worden voldaan en op deze manier is de reservering definitief en zien we u heel graag terug aan de Lange Tafels!

Wat kunt u hiervoor allemaal verwachten?

  • Een uitgebreide landelijke lunch, aan de oevers van de Blauwe Meije
  • Een landelijk gedekte tafel met authentieke serviezen uit grootmoeders tijd, waar iedereen met elkaar de gerechten deelt.
  • Een lange middag van 12:00 tot 15:30
  • Een rondleiding door de beeldentuin.
  • Uitleg over de diverse lokale produkten.
  • Mocht het net even wat te fris zijn, hebben we een fleece-deken geregeld.
  • Het zal u tijdens deze lunch aan niets ontbreken en we zorgen dat het een geweldige middag wordt!

Een plekje reserveren? Neem contact op via mail of bel met 06-24395970. U ontvangt dan een bevestiging met hierin o.a. de instructies mbt de betaling.

Bij reservering ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden. Vegetariër of andere dieetwensen? Geef dit aan ons door bij de reservering, zodat we er rekening mee kunnen houden.

De Blauwe Meije
Elke dag (van 11:00 tot 17:00) is de Blauwe Meije geopend voor de bezoekers die graag willen kijken naar de wisselende exposities. Binnen en buiten hebben verschillende kunstenaars hun werken opgesteld. (voor meer informatie zie expositie)

Door de week is galerie ‘De Blauwe Meije’ geopend op afspraak. De hooiberg is zeer herkenbaar, helemaal blauw, voor veel mensen een bekende plek. Voormalig atelier van kunstenaar Wim Verwoerd “de Blauwe Wereld”. In deze galerie zijn exposities van kunstenaars uit het Groene Hart. Met de wisselingen van het seizoen, wisselen wordt er ook gewisseld van expositie. Zowel in de galerie, het voormalige atelier, als in de beeldentuin.