Onze kleine(re) gasten krijgen minstens zoveel aandacht als onze reguliere gasten. Door persoonlijke ervaring en de ervaring die we hebben opgedaan tijdens onze “Lange Tafels Junior”, hebben we een aardig beeld van wat de meeste kinderen lekker vinden. Of het nu gaat om een lunch, een diner of een high tea: Wij maken gewoon een aangepast  menu, passend bij de leeftijd. Graag stemmen we dat samen met u af, zodat het ook voor de kids een feest wordt.

Wat betreft de aankleding van de tafel: de kinderen krijgen gewoon dezelfde bordjes. De ervaring leert, dat zij zo’n bordje met bloemetjes en een gouden randje heel erg kunnen waarderen. Verder zorgen we voor melamine bekers. En voor als er geproost gaat worden: wij hebben ook plastic champagne glazen!

De diverse locaties, die wij aanbieden zijn over het algemeen erg geschikt voor kinderen. Genoeg ruimte om een balletje te trappen, buitenspeelgoed, nabijheid van (boerderij)dieren, etc. op speciaal verzoek kunnen wij ook nog voor (buiten)speelgoed of kleurplaten zorgen.