Lekker uitgebreid lunchen op zondag. Het ultieme genieten!

Je wordt ontvangen met een verrassend aperitief. Daarna schuif je aan de Lange Tafels, voorzien oma’s mooiste serviesgoed. Verse bloemetjes op tafel… De tafel wordt gevuld met allerlei lekkers: Ambachtelijke charcuterie, heerlijke kazen uit het Groene Hart en vers brood met huisgemaakte smeerseltjes. Maar dat is nog niet alles. Er komen ook heerlijke verse salades op tafel en uit de houtoven komen knapperige flammkuchen met groene asperges. Flammkuchen zijn een soort dunne pizza’s uit de Elzas, lekker knapperig & licht.

Het is net even alsof je aan bent geschoven bij de zondagse lunch in een Mediterraan land, maar dan in een Hollandse omgeving. Een heerlijke luie zondag waarbij je alle tijd hebt om te genieten van elkaar, een goed gesprek aan tafel, de prachtige omgeving en natuurlijk van al het lekkers dat voorbij komt op tafel.

Voor deze popup lunch klappen onze tafels uit in de tuin van Bed & Breakfast de Ruige Weide, midden tussen de weilanden in Oudewater.  Lunchen met je voeten in het gras. Mocht het weer tegenvallen, dan komen de tafels in de oude wagenschuur.

>> Schuift er iemand aan die vegetarisch is? Zonder gluten of lactose? Of is er bijv. iemand zwanger? Daar houden we graag rekening mee! Geef het dan even door bij de reservering.

Zondag 31 mei | B&B de Ruige Weide | Oudewater | van 12:30-14:30 | reserveren@langetafelsinhetgras.nl | 0348-705280

Prijs volwassenen €32,50 | De prijs is incl. complete, zeer uitgebreide lunch, een aperitief en onbeperkt Smaakwater. Sap, fris, een biertje of wijntje erbij? Dat kan ook. Dit kunt u achteraf pinnen of contant betalen.