Op vaderdag 2014 (15 juni) organiseert Lange Tafels een outdoor cooking workshop voor kids! Met papa ( en mama natuurlijk ook) als “publiek”. Opa en oma zijn natuurlijk ook welkom! Deze middag staat in het teken van puur genieten: De kids zijn lekker bezig met koken en fruit plukken in de boomgaard en papa & mama kunnen heerlijk genieten van al het lekkers, de rust en de gezelligheid aan tafel. En van de uitgebreide lunch dat de kinderen serveren natuurlijk.

Zoals altijd met Lange Tafels Junior, nemen papa en mama en/of opa en oma plaats aan de lange tafel. Onder het genot van wat brood en lekkere smeersels kunnen ze alvast een beetje bijkomen van het vaderdagontbijt en de zelf geknutselde cadeaus die zij die ochtend waarschijnlijk hebben mogen ontvangen.

Ondertussen binden de kids hun schort voor en krijgen ze een heuse koksmuts. Ze gaan onder leiding van onze Lange Tafel-koks aan de slag in de keuken. Natuurlijk heeft het Lange Tafels team al heel veel voorbereid. De jongere kinderen kunnen de koks helpen met niet al te ingewikkelde keuken klussen en de oudere kinderen (van ca. 10 tot 16 jaar) krijgen wat uitdagendere werkzaamheden in de keuken, zodat het voor iedereen een geweldige ervaring wordt.

Het menu is helemaal afgestemd op papa. Een heerlijke minestrone met seizoensgroenten en chorizo. Daarna in een paar gangen o.a. een stoere aardappelsalade met biefstuk, een BLT salade (bacon – lettuce & tomato) en een lekker hapje van de BBQ!  Alles gekookt en geserveerd door de kinderen zelf.

De kinderen krijgen tussendoor natuurlijk ook lekkere hapjes toegestopt in de keuken. Als papa en mama aan het hoofdgerecht zitten, kunnen de kinderen aanschuiven aan hun eigen tafel. Even bijkomen en genieten van een heerlijk broodje hamburger. Want de kinderen moeten weer genoeg energie hebben voor het plukken van het toetje: Aardbeien en kersen met vanille slagroom!

Wil je papa deze heerlijke dag cadeau doen? Schuif aan en reserveer een plekje voor deze Lange Tafels Junior door een mailtje te sturen. Inclusief smaakwater komt deze middag op €32,50. Voor de kinderen (van 4 – 16 jaar) komt het op €19,50.

De middag start om 12:00 en zal ongeveer om 15:30 afgelopen zijn.  De locatie is Fruitgaard Vlooswijk, M.A. Reinaldaweg 66 in Linschoten.

We zullen zorgen dat papa (en mama) kan kiezen uit diverse biertjes, rode of witte wijn, fris of sap. Deze drankjes kun je ter plekke contant of met pin afrekenen.

Zijn er speciale dieetwensen? Vegetarisch of vanwege allergie of zwangerschap bijv.: Geef dat dan even door bij de reservering! Dan kunnen wij er rekening mee houden.

Mocht het weer niet meewerken die dag, dan hebben wij een hele mooie uitwijkmogelijkheid naar binnen! Houd wel rekening dat de kids dan alsnog gewoon gaan fruitplukken, dus kaplaarzen is wel handig!