Warm, winter, wild en wijn. Een heerlijke, lange avond genieten van heerlijke wild gerechten. Dit alles vergezeld van mooie verhalen over het wild en andere producten die op tafel komen. Er is zelfs een kans, dat de jager zelf ook aanschuift aan tafel.

We hebben een uitgebreid 4 gangen menu samengesteld, dat in de vorm van een sharing diner wordt geserveerd. Zo ontstaat er een ongedwongen sfeer aan tafel en kun je van alles wat proeven Puur genieten van bijzondere wild gerechten. De precieze inhoud ligt natuurlijk aan “de vangst van de jager”, maar in grote lijnen gaat het menu er zo uit zien:

 Aperitief

Uitgebreide wildproeverij van amuses en kleine voorgerechtjes

Huisgemaakte wildbouillon

Hazepeper of een andere wildstoof met winterse bijgerechten

Een verrassende nagerecht, waarin zoet & kaas gecombineerd wordt

 

Op tafel staat smaakwater klaar. Verder kun je het diner  naar eigen smaak aanvullen met mooie wijnen. We hebben een aantal wijnen geselecteerd, die goed passen bij de gerechten. De wijnen zijn per glas of per fles te bestellen. Liever geen wijn? Wij schenken ook ambachtelijk gebrouwen bier, sap uit het Groene Hart en diverse frisdranken.

Het popup diner vindt plaats op zaterdag 8 november. Aanvang 18:30. Voor deze gelegenheid, klappen wij tafels uit bij op de boerderij waar één van onze favoriete streekkazen vandaan komt: De Ruygentaler. En wel in het proeflokaal van kaasboerderij Van Vliet (Ruige Weide 43 in Oudewater).

De menuprijs, inclusief aperitief & tafelwater komt op € 45,00 p.p. Wijn en overige drankjes kun je ter plekke contant of per pin afrekenen.

Na het diner is er ook de mogelijkheid om een lekker stuk Ruygentaler of een mooie fles wijn mee naar huis te nemen (ideetje om de oppas te bedanken?).

Trek gekregen en jezelf of een ander trakteren op een culinair avondje uit? Reserveer nu via de mail of telefoon 0348-705280.

We kunnen rekening houden met speciale dieetwensen (geen vis, geen rood vlees, vega, etc). Laat het ons weten.

Wil je helemaal uitpakken deze avond? Maak het dan af met een heerlijke overnachting bij B&B De Ruige Weide.