Lange Tafels heeft al verscheidene bedrijven, met hun klanten, relaties of met hun medewerkers, mogen verwelkomen aan haar tafels. Ongedwongen tafelen, gebroederlijk aan lange tafels. Tussendoor misschien een ommetje door de omgeving. Al of niet gecombineerd met een activiteit of workshop. Een bedrijfsevenement om niet snel te vergeten.

Zo heeft Offley Port de prijswinnaars van de “take it slow” prijsvraag een geweldige avond bezorgd, met “take it slow” als toverwoord en Offley Port als terugkerend ingrediënt voor het diner. Aan lange tafels in een prachtige setting, luisterden de gasten naar muziek en naar inspirerende verhalen. Schrijfster Marion Pauw zal ook aanschuiven tijdens dit buitendiner. Natuurlijk werd er heerlijk gekookt, met lokale produkten en kwamen er verrassende combinaties met Offley Port op tafel.

Waar Lange Tafels – offroad catering  graag haar tafels uitklapt buiten de gebaande paden en verharde wegen, gaat Eliza graag linkaf, waar andere reisorganisaties en toeristen rechtsaf gaan. Prima combinatie dus! “Eliza was here” trakteerde haar trouwste reizigers op een heerlijke middag in een oude boeren schuur. De gasten werden ontvangen met prosecco en woonden de premiere bij van de nieuwe promotiefilm van “Eliza was here”. Daarna schoven de gasten aan tafel en werd een een heerlijke lunch geserveerd.

Kinderdagverblijf de Speelweide uit Woerden heeft “de juffies” een heerlijke avond bezorgd. Op een mooie locatie in het Groene Hart, stond een lange tafel voor hen klaar. Witte tafellakens, brocante serviesgoed en volop bloemetjes. De hele avond werden ze verwend met lekkere gerechten, met als “toetje” een chocolade-proeverij. Diverse soorten chocolade en chocolade gerechten passeerden de revue, met bijpassende wijn en thee. Daarbij kregen ze allerlei wetenswaardigheden en anekdotes te horen over chocolade.

NBTC Holland liet Lange tafels een kerstlunch verzorgen. Ditmaal voor Lange tafels heel ongebruikelijk: in het kantoor zelf! Geen gras, maar “gewoon” gas, water en licht. De medewerkers hebben genoten van een heerlijke uitgebreide lunch, met verse salades, luxe vleeswaren en een kaasplank met bijzondere kaasjes uit Nederland. Een glaasje van onze Portugese huiswijn deed alles extra doen smaken. ( Lange Tafels twijfelt, of ze die middag erna nog heel productief zijn geweest. )

Er zijn vele arrangementen mogelijk, voor zowel grote als kleine groepen. Bedrijfspresentaties, afdelingsuitjes, klanten binding: wij denken graag mee over de invulling van het evenement! Ieder evenement is maatwerk, dus er zijn veel mogelijkheden. Meer informatie? Neem dan contact op met Lange Tafels – offroad catering.