Met dezelfde aandacht die wij aan onze buitendiners geven, verzorgen we diverse high tea’s. Zowel binnen als buiten. Voor een feestelijke gelegenheid of gewoon zomaar, richten we graag de tafel in met de mooiste serviezen (een mix van brocante en grootmoeders serviesgoed) en de lekkerste hapjes. Denk aan een fijne middag om bij te kletsen met vriendinnen, een familiereünie, een verjaardag, moederdag…

Voor de high tea werken we met diverse smaken losse thee, speciaal ingevlogen vanuit Parijs. Als de theepotjes gevuld zijn, starten we zoals het hoort, met hartige hapjes: Een pasteitje met huisgemaakte kipsalade, naar Portugees recept. Of aan hartige tarte tatins, kleine hartige pies, diverse verrassende sandwiches met Reypenaer, zalm, ham, indisch gekruide eiersalade of een hartige cake.

Als de hartige trek een beetje gestild is, komt langzaam het zoet op tafel: Heerlijke truffels in diverse smaken, petit fours, cupcakes met botercreme,  arretjescake-nieuwe-stijl, plaattaart met verse seizoensfruit of een omgekeerde cheesecake in weckpotjes.

Wil je echt uitpakken en feestelijk starten, dan is het natuurlijk leuk om te proosten met een champagnecocktail of een prosecco! En op warme dagen kunnen we naast de warme thee, ook zorgen voor kannen met verse ice-tea. Of we vullen een van onze terrrines met een bowl van vers seizoensfruit. heerlijk als verfrissing tussendoor.

Natuurlijk houden wij ook rekening met jonge gasten aan tafel. De kinderen krijgen hun eigen high tea-toren, vol met lekkers. Vergezeld door een theepotje gevuld met ice-tea of ranja, is het ook voor hen een heerlijke middag.

Een echte theeliefhebber, maar ook fan van cocktails? kijk dan eens naar onze evening tea!