Speciaal voor alle liefste mama’s en beste moeders van de wereld! Een heel speciale editie van Lange Tafels: Een popup Vintage Tea Party!

We klappen onze tafels uit bij Bed & Breakfast de Ruige Weide, in Oudewater. Een prachtige locatie, midden tussen de weilanden. Bij mooi weer gaan de tafels uiteraard naar buiten, zodat je lekker met je voeten in het gras kunt genieten. Bij minder weer zetten we de tafels in de oude wagenschuur. Ons brocante theeservies op tafel, samen met grootmoeders schalen en verse bloemen.

Deze middag staat in het teken van puur genieten: Je wordt ontvangen met een glas bubbels. Daarna neem je plaats aan de lange tafels. De tafel wordt in etappes gevuld met allerlei hartige en zoete hapjes. Van tramezzini’s (mini sandwiches) tot hartige taart en van ambachtelijke bonbons tot onze homemade brownie-cheesecake. Maar ook crostini’s, carpaccio, bladerdeeg hapjes, scones met jam en mascarpone room…

Op tafel staan natuurlijk ook dampende potjes met heerlijke thee. De thee is met zorg geselecteerd bij Palais des Thes uit Parijs.

Kom je met kinderen? De kids nemen plaats aan hun “eigen” lange tafels. Ook deze wordt regelmatig voorzien van lekkere zoete & hartige hapjes. En ook hebben ze hun eigen theepotjes, voorzien van limonade. En hebben de kids even genoeg van dat “theeleuten”? Dan kunnen ze aan de slag met een leuk D.I.Y. project als cadeau voor mama. Deze creatieve workshop wordt verzorgd door VanJans. Verder kunnen ze natuurlijk heerlijk ravotten en in de tuin spelen. Nog vol creatieve ideeën n.a.v. de workshop? Geen nood! Met krijtjes mogen ze naar hartelust op het tafelkleed krijten.

En moeders die ook besmet zijn met het D.I.Y. virus, mogen ook lekker gaan zitten haken aan tafel 😉 VanJans zorgt voor garen en haaknaalden!

Een heerlijke middag dus voor het hele gezin (en voor opa & oma!).

>> Eet jij of je moeder liever vegetarisch? Zonder gluten of lactose? Of is er bijv. iemand zwanger? Daar houden we graag rekening mee! Geef het dan even door bij de reservering.

Zondag 10 mei | B&B de Ruige Weide | Oudewater | van 14:30-17:00 | reserveren@langetafelsinhetgras.nl | 0348-705280

Prijs volwassenen €32,50 | De prijs is incl. thee en Smaakwater en alle hapjes natuurlijk. Liever een kop koffie, wat fris of een wijntje? Dat kan ook. Dit kunt u achteraf pinnen of contant betalen.

Prijs kinderen €19,50 | De prijs is incl. limonade, alle hapjes en een mooi cadeau voor mama (workshop en materiaal).