1. Fris & Co organiseert de Lange Tafels in het Gras en draagt zorg voor alle communicatie met de gasten.
 2. Wanneer er sprake is van overmacht van buitenaf, bijvoorbeeld door extreem weer, of een speciale verordening van de politie of brandweer, kan het zijn dat het evenement moet worden afgelast. Dit kan bepaald worden wanneer het gezien de omstandigheden, onverantwoord is ten opzichte van de veiligheid van mensen en materiaal om het evenement plaats te laten vinden. Fris & CO kan dan het evenement opschorten. Fris & CO verplicht zich iedere inschrijver, daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen. Er zal altijd een alternatieve datum worden voorgesteld, waar de eerdere reservering ook naar toe kan worden omgezet.
  Als die datum voor een ieder die een reservering heeft niet past, dan heeft men in dat geval recht op 75% terugbetaling van de reservering.
 3. Indien blijkt dat er zich voor een evenement te weinig deelnemers hebben aangemeld kan Fris & CO tot 7 dagen voor aanvang besluiten het desbetreffende evenement af te gelasten. In dat geval heeft u recht op 100% terugbetaling van uw reservering.
 4. De reservering kan via email of telefoon (06-24395970) worden geannuleerd. Afhankelijk van het aantal dagen voor het diner zijn hier kosten aan verbonden aangezien we de tafel niet zo kunnen bezetten als in een regulier restaurant waar gasten de hele avond kunnen binnenlopen.
  1. Tot 2 weken voor de datum kunt u kosteloos annuleren
  2. Tot 1 week voor de datum kunt u annuleren, en storten we het bedrag terug minus 10%.
  3. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren. Een optie is om uw kaartje te verkopen aan iemand uit uw omgeving of via internet. Gezien het beperkte aantal plaatsen zullen er altijd mensen zijn die hier graag bij willen zijn.
 5. Aan druk- of typefouten kunnen bij Fris & CO  geen rechten worden ontleend. Datzelfde geldt voor niet ontvangen reserveringen. Op uw reservering krijgt u binnen 1 dag een bevestiging of afwijzing na ontvangst van het te betalen bedrag op rek nr 1600.80623 tnv Fris Conceptontwikkeling. De reservering is definitief, wanneer u daarvoor een schriftelijke bevestiging per mail ontvangen heeft.