Wie zegt dat thee alleen ’s middags gedronken wordt? Ook ’s avonds kan thee heerlijk smaken. Helemaal als je het combineert met spannende cocktails, zoals een groene jasmijnthee, met champagnebubbels en frambozen. Of een “tea-quila sunrise”. Natuurlijk is zo’n evening tea geschikt als borrel voor in de avond, maar ook leuk als basis voor een (early) diner.

Graag verzorgen wij de catering van zo’n bijzonder thee feestje. Daarbij horen natuurlijk geen standaard taartjes. Maar lekkere hapjes, waarbij zoet en hartig gecombineerd worden. Gedroogde abrikozen, met een kruidige roomkaas en honing.Pasteitjes gevuld met een huisgemaakte kipsalade naar Portugees recept. Heerlijke soesjes met een ham of krab vulling, foreltartaar, kleine hartige pies en hartig gevulde broodjes.

Als “toetje” dan nog iets voor de zoetekauwen: Een “tiramisu-anders” geserveerd in oma’s theekopjes of een heerlijke toren gevuld met allerlei goede chocolade. Om je vingers bij af te likken!

Op bijzondere binnen- of buiten locaties, dekken zij onze tafels geheel in stijl. Brocante serviesgoed, oma’s theekopjes en in dit geval ook een serie cocktailglaasjes. Brocante serviesgoed, verse bloemen en sfeervol verlicht. Weer eens iets anders dan een high tea. Een allesbehalve traditionele ( misschien zelfs wel een beetje decadente), maar zeer verrassende avond, waar nog lang over nagepraat zal worden!

Meer informatie? Wij geven die graag, dus neem even contact op!