BedankDiner

Opa en oma bedanken voor alle oppas-momentjes?  De buurman bedanken, voor de hulp in de tuin? Of de buurvrouw, voor het uitlaten van de hond? Of heeft je vriendin je laatst net dat duwtje in de goede richting gegeven en ben je haar dankbaar? Willen jullie je ceremoniemeester bedanken? Of die vriend die heeft geholpen bij het klussen of verhuizen?? Misschien wil je je collega’s wel bedanken, voor de gezelligheid en de lunchwandelingen?

Kortom: Iedereen heeft wel iemand te bedanken. En dat kan! Tijdens het BedankDiner op zaterdagavond 13 december. Een speciaal Lange Tafels popup diner met alles erop en eraan. In een oude boerenschuur, prachtig gedekt met witte tafellakens, brocante (grootmoeders) serviesgoed en verse bloemen. Een avond lang puur genieten van allerlei lekkers.

Voor €37,50 per persoon kun je je familie / vrienden / collega’s laten aanschuiven aan de Lange Tafels. Met z’n allen geniet je dan van een heerlijk 3-gangen dinerbuffet. De prijs is inclusief drankjes en  koffie of thee en zelfs een borreltje na afloop. Enne… als je met z’n 6-en aanschuift, hoef je maar voor 5 personen de betalen. De 6e schuift dan gewoon gratis aan!

Datum: zaterdag 13 december

Locatie: Boerderij de Boerinn, Kamerik

Tijd: van 18:30-22:00

Meer info over dit speciale popup diner van Lange Tafels vind je hier.