Crowdfund de Hall

Vanuit onze huidige concepten Buurman & Buurman en Lange Tafels in het Gras starten we in 2016 met een nieuw concept. Op veel vraag vanuit het bedrijventerrein Middelland in Woerden hebben we een nieuw concept ontwikkeld. En eindelijk is het zover!

We lanceren onze crowdfunding voor deze fantastische nieuwe plek in Woerden met de naam: ‘de Hall’. Ontmoeten, vergaderen, eten en techniek komen op deze plek samen. In de Hall opent restaurant ‘burgerEi & zakenlui’. En bij een nieuwe restaurant hoort natuurlijk een keuken en nog veel meer faciliteiten die we nodig hebben om dit project tot een groot succes te maken.

En daar hebben we een laatste zetje voor nodig. Wil je meebouwen aan dit project en straks in maart 2016 als één van de eerste gasten in het restaurant genieten van heel veel lekkers? Doe dan mee aan onze crowdfunding en zorg dat jouw inleg met een mooie rente wordt terugbetaald of stap in en verzilver je inleg in foodvouchers. Dan levert dit je letterlijk een super lekker rendement op! ( Deze food vouchers zijn te besteden in het restaurant, bij het versloket, aan Buurman en Buurman maaltijden, aan broodjes voor de lunch, aan catering… )

Dus wij zoeken ambassadeurs | fans | lekkerbekken | vergadertijgers | burger addicts | techniek nerds | Woerdenaren die graag willen bijdragen aan een nieuwe hotspot in Woerden!

Bekijk de  informatie en opties op de crowdfund-website van de Hall | burgerEI en zakenlui. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op twitter @DeHallWoerden.

Wil je meer weten voordat je samen met ons dit project instapt? Kom dan naar de info avond op di 23 dec. in het Intechnium. Op deze avond laten we je meer beelden zien en leggen we uitgebreid uit, waarom dit concept een succes gaat worden. En na afloop mag je natuurlijk al wat proeven van onze menukaart.

Deze avond is enkel bedoeld voor geïnteresseerden in onze crowdfunding. Mochten er meer aanmeldingen komen, dan we die avond kwijt kunnen, dan zullen we begin januari nog een avond organiseren. Geef ook gerust aan als je wél wilt komen, maar niet kan op dit 23 dec. Inschrijven voor de avond? Stuur een email naar crowdfund@dehall.nl