Eerste locatie bekend

Vanochtend hebben we samen met Ad Vlooswijk gesproken over de invulling van een Lange Tafel in hun prachtige boomgaard in Linschoten. Onze aandacht ging uit naar deze plek, omdat men in het voorjaar en de zomer een stortvloed aan mooi fruit aanbiedt. Veel verschillende appels en perenrassen, maar ook aardbeien en kersen. Niets mooiers om ergens in het seizoen de Lange Tafels hier uit te klappen.

Na met Ad door de boomgaard te hebben gelopen en verschillende mooie plekjes te hebben bekeken waren we er snel uit. Er zijn hier meerdere mooie momenten om te gaan zitten en we gaan dan ook 2 keer de tafels in de boomgaard zetten. Eenmaal als de gaard in de bloesem staat en een keer als alles vol hangt met fruit.

Dat betekent dat je de volgende data alvast in je agenda kunt zetten: zaterdag 28 april en zaterdag 4 augustus. Tijdens deze diners kun je rekenen op een 5 gangen menu waar de producten van Vlooswijk in zijn verweven. Net zoals andere streekproducten. Het diner wordt gekookt door een professionele (chef)kok uit de buurt. We zullen  zorgen voor bijpassende wijnen, zodat het helemaal af is. Voor impressies van het vorige diner kun je hier kijken.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen en via Facebook zullen we het evenement rondsturen, zodat men alvast kan reageren op de voorinschrijving en we de animo kunnen peilen. Je kunt je ook opgeven via reserveren@langetafelsinhetgras.nl. Zodra we meer informatie hebben en de menu prijs hebben bepaald, geven we een update om definitief te kunnen reserveren.

Ad zal tijdens deze 2 momenten zelf aanschuiven aan de tafels en met een rondleiding van alles vertellen over de mooie producten die zij met veel liefde hier kweken. We hebben nog veel andere leuke ideeën. Nu staat de hele boomgaard nog in de winterstand, maar in april dan heb je een plaatje zoals hieronder.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *