Buiten eten in Brabant

Lekker buiten eten met Lange Tafels in het Gras. Na de succesvolle edities van Lange Tafels JUNIOR in het Groene Hart, gaan we volgend jaar naar Diessen in Brabant. We zijn dan te gast op een echt boerenlocatie waar de familie van der Sande ons ontvangt. Op de boerderij is ook de luxe logeerderij ‘Tussen koei en kroonluchter’, te vinden. Lisette van der Sande is volop bezig om deze mooie plek nog meer op de kaart te zetten voor toeristisch Nederland. Zij is vol enthousiasme over deze samenwerking. En wij ook!

Ook op deze JUNIOR editie weer volop genieten. Voor kinderen, ouders, ooms, tantes, oma’s en opa’s. Wapperende witte tafellakens, volle tafels met lekker eten, mooie (lokale) producten , genoeg lekkers voor de kinderen en natuurlijk lekker snuffelen aan het boerderijleven en kijken hoe het er hier allemaal aan toe gaat. De kinderen gaan de boer op, terwijl de ouders e.a. lekker aan de tafels kunnen blijven zitten en genieten van de uitgebreide lunch.

 

De promotie van de lunch doen we ook samen met “Slapen op een fijn kussen”. Miranda Verberne speurt allerlei mooie plekjes af waar je heerlijk kunt slapen en zet deze op haar website. Zo kwamen wij bij deze logeerderij terecht.

  • De prijs voor deze lunch is €27,50 (incl 1 glas wijn) voor volwassenen en €12,50 voor de kids.
  • Aanvang +/- 12.00 uur, Start lunch 12.30 uur
  • Locatie Melkveehouderij van der Sande, Beerseweg 7 in Diessen
  • Een plekje reserveren? Neem contact op via reserveren@langetafelsinhetgras.nl of bel met 06-24395970.


Melkveehouderij van der Sande en Logeerderij Tussen Koe en Kroonluchter

Het bedrijf van de Fam van der Sande bestaat al generaties lang. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een succesvol boerenbedrijf.

Men geniet van de mooie dingen van het leven en wil dit graag met anderen delen. Zo is er de logeerderij, waar je heerlijk kunt overnachten en genieten van de gastvrijheid van de familie. Ook is Lisette, een liefhebber van brocante en dat is terug te vinden in de logeerderij en hun eigen woning.

Meer info op www.geniettussenkoeenkroonluchter.nl


Slapen op een fijn Kussen

‘Uw bijzondere overnachting één klik verwijderd’, dat is waar Miranda Verberne met www.slapenopeenfijnkussen.nl voor staat. Zij vertelt zelf: ‘Wat ik nu graag wil, is de bijzondere adressen die we hebben verzameld in binnen- en buitenland te delen met u. Omdat het zoeken naar bijzondere overnachtingen veel tijd kost. En omdat het simpelweg zonde is wanneer ik deze fraaie adressen niet met u zou delen! Daarom presenteer ik ze graag aan u via slapenopeenfijnkussen.nl.

Dan kunt u zich concentreren op het genieten!’