Kersen en aardbeien op het menu.

Na een bezoekje aan boomgaard Vlooswijk, hebben we besloten een kleine aanpassing in het menu van 23 juni te doen. De kersen en aardbeien beginnen nl. al goed te groeien. Tegen de tijd, dat wij daar neerstrijken met onze lange tafels, zijn ze rijp en klaar om deel uit te maken van ons toetje.

We zijn daarom zo vrij geweest, het zoete nagerecht vervangen door een heerlijk gekoeld aardbeiensoepje, met een beetje room. Dit soepje kun je zelf ter plekke afmaken, door nog wat verse aardbeien te plukken. En voor de kaasplank (die verder een verrassing blijft) hebben we een prachtige boeren brie op het oog. Klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar per ongeluk kwamen wij erachter, dat deze verrassend goed combineert met het “Lange Tafel brood” en kersen. Deze combinatie wilden wij je niet onthouden. Ook de kersen kunt u die avond nog vers plukken uit de boomgaard. Verser krijg je ze niet!

Het belooft een bijzondere avond te worden, daar in de boomgaard. Meer informatie over het buitendiner van 23 juni en het menu vind je hier.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *