Plugify aan Lange Tafels

Afgelopen week zijn Lange Tafels in het Gras en Plugify een samenwerking aangegaan. Dit betekent dat Lange Tafels in het Gras nu voor al haar evenementen uit een keur van artiesten kan kieze. Plugify heeft een bestand met meer dan 650 DJ’s, bands en andere sfeervolle live acts. Voor elke muzieksmaak wat wils!

Deze samenwerking heeft niet alleen vele mogelijkheden voor Lange Tafels in het Gras, maar ook voor alle opdrachtgevers van Lange Tafels in het Gras. Zij kunnen via Lange Tafels in het Gras artiesten van Plugify aanvragen. Bedrijven die een personeelsuitje willen organiseren, een bruidsparen in spe die de dag van hun leven aan het plannen zijn of een familie die een uitgebreid verjaardagsfeest wil vieren. Al onze gasten kunnen vanaf nu gebruik maken van Plugify.

Dankzij Plugify wordt de belevenis die Lange Tafels in het Gras biedt nog beter. Gezellig dineren in een boomgaard met op de achtergrond een Italiaanse zangeres. Een bedrijfsfeest op locatie, met een coverband die alle Nederlandse hits langs laat komen. Of een laidback bruiloft met easy listening-jazz combo op een zwoele zomeravond… Net waar je van houdt.

Het restaurant van waaruit Lange Tafel in het Gras werkt ( de HALL | BurgerEI & Zakenlui ), zullen vanaf nu ook gebruik maken van de diensten van Plugify. Evenals de succesvolle food festivals en evenementen die Lange Tafels in het Gras en de HALL organiseren, zoals Straatvoer.

Op zoek naar een geschikte locatie voor je evenement mét de perfecte coverband, feest DJ, jazz zangeres, pianist of gitarist? Dan is de HALL de ideale locatie! Zoek je een bijzondere locatie, met je voeten in het gras, onder de fruitbomen, in de nok van een oude kathedraal of ergens in het bos? Dan moet je bij Lange Tafels zijn!

plugify - Live muziek boek je eenvoudig online