Lunch op het erf

Zaterdag 12 april klappen wij onze tafels uit voor een aanschuiflunch op het erf van B&B de Ruige Weide in Oudewater. Bed & Breakfast De Ruige Weide is gevestigd in een negentiende-eeuwse boerderij in het prachtige polderlandschap bij Oudewater. Rondom de boerderij zijn verschillende tuinen, vijvers, paden en terrasen aangelegd, waar je als gast ongestoord kunt genieten van het groen. Ook staan er diverse fruitbomen en is er een moestuin. Op het terrein vindt je daarnaast streekeigen struiken, bomen en rondscharrelende kippen.Een idyllische plek waar graag onze tafels uitklappen!

Je kunt aanschuiven voor “de vroege” of “de late” lunch en genieten van allerlei heerlijkheden. Een verse lentesoep, salade van seizoensgroenten, kazen die een paar deuren verderop gemaakt worden en ambachtelijke worst & hammen. Natuurlijk ook vers brood en huisgemaakte smeersels. Puur genieten!

Thuis nog nagenieten? Dat kan! Een deel van de producten die op tafel komen tijdens de lunch, kunt u ook vinden in onze popup landwinkel, die wij voor de gelegenheid ook op zullen bouwen 12 april.

Ook kinderen zijn welkom. Meer info? Kijk op de agenda en klik op 12 april, of klik hier.