Nieuwe keuken!

Eindelijk was het deze week dan zover. We hebben een nieuwe werkplek! Om onze ongelooflijke groei verder door te zetten, waren we al geruime tijd op zoek naar een nieuwe locatie. Dus als iemand lange tijd niets van mij heeft gehoord, dan klopt dat. We hebben het afgelopen half jaar heel veel tijd in de zoektocht gestopt en zijn blijven geloven in onze ideeën en ambities. Onze zoektocht was lang en soms frustrerend. Banken die niet willen en het werk wat maar bleef binnenkomen en vooral nog meer kansen die voorbijkwamen, maar we niet direct konden oppakken.

Vanaf begin maart hebben we onze intrek genomen in het bedrijfspand van Smaakt Goed. Dit concept gaat voortaan verder onder de vlag van, Hall’s Keuken. Hieronder komen ook de concepten Buurman & Buurman en Lange Tafels in het Gras te draaien. Alles dus vanuit één centrale- en grote keuken. Meer details zijn te vinden in het persbericht hieronder.

Een nieuwe start

We kunnen de winter weer langzaam achter ons laten. De zon schijnt weer volop en de lente ligt in het verschiet. Tijd voor iets nieuws!

De activiteiten van Smaakt Goed gaan vanaf begin maart samen met de Woerdense cateraar en maaltijdservice Buurman & Buurman en met de off-road cateraar en pop-up restaurant Lange tafels in het Gras. Na enkele weken met elkaar in gesprek te zijn geweest, hebben Albertine Plomp (Smaakt Goed) en Frans van Hall (Buurman & Buurman/ Lange tafels in het Gras), besloten om de activiteiten van beide bedrijven samen te voegen. Er ontstaat hierdoor een zeer breed aanbod van vers eten. Vanuit Smaakt Goed de verse broodjes in allerlei soorten en maten en de workshops voor kinderen en volwassenen. Terwijl het team van Buurman & Buurman de afgelopen twee jaar aan de weg heeft getimmerd met zijn maaltijdservice, zodat veel Woerdenaren thuis snel een kraakverse maaltijd op tafel kunnen zetten. Lange tafels in het Gras is ook buiten Woerden actief en organiseert bijzondere eetmomenten op bijzondere locaties. En alle drie zijn ze al actief met een breed assortiment aan catering bij particulieren en bedrijven. Warme- en koude buffetten, soepen, borrelhapjes en nog veel meer.

Alle handelsnamen worden onder één nieuwe onderneming gevoerd: Hall’s keuken. Met als ondertitel ‘Food & Etertainment’. Een plek waar ideeën en eten samen komen. Nooit helemaal zoals men het verwacht, maar altijd meer kwaliteit, vers, ambachtelijk en  vol met creativiteit. De namen van de verschillende concepten blijven gewoon op onze wagens en andere uitingen staan.  We gaan hier nog harder mee aan het werk om de naamsbekendheid verder te vergroten in Woerden en voor Lange Tafels in het Gras zelfs in Nederland.

Deze drie concepten draaien vanaf nu vanuit Hall’s keuken, op de Touwslagersweg 12A. We gaan de komende weken kijken, waar we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en nav hun feedback de veranderingen doorvoeren. Uiteraard worden alle ervaringen en sterke punten van de drie concepten gebundeld en ontstaat er een nieuwe onderneming die voor particulieren en bedrijven een betrouwbare partner is in lekker en vers eten en alles erom heen.

De verwachtingen voor 2013 zijn erg positief en door het werken vanuit één keuken zal dit ook bijdragen aan de groei van Hall’s Keuken.

 

Over Smaakt Goed

Albertine Plomp is 1 ½ geleden gestart vanuit de wens om zelf een mooi bedrijf op te zetten, waar ze al haar culinaire ervaringen in kon stoppen. Na jaren in andere keukens te hebben gestaan, was het tijd voor haar eigen ding. Inmiddels is Smaakt Goed een naam die staat voor verse broodjes tegen een eerlijke prijs, mooie buffetten en dat alles met een trouwe klantenkring. De kookworkshops zijn inmiddels behoorlijk bekend en vinden gretig aftrek. Zelfs zo, dat deze 2 maanden vooruit zijn volgeboekt.

Meer info of een kijkje in het assortiment: www.smaaktgoed.nl

 

Over Buurman & Buurman
Buurman & Buurman is een Woerdense onderneming, die aan particulieren en bedrijven, verse maaltijden levert. Deze kunnen via de website worden besteld, waarna ze dagelijks in eigen keuken worden bereidt met verse seizoensproducten. Deze maaltijden worden door heel Woerden thuisbezorgt. Daarnaast kan men op elke kinderopvanglocatie, bij het ophalen van de kinderen, ook direct de bestelde maaltijd uit de koeling meenemen. Er zijn verder  nog afhaalpunten voor particuliere bestellingen, bijvoorbeeld bij Fruithandel Vlooswijk in Linschoten. Ook verzorgen ze buffetten en BBQ’s voor grote groepen.

 Meer info of een kijkje in het assortiment: www.buurmanenbuurman.nu

 

Over Lange Tafels in het Gras

Men organiseert op bijzondere plaatsen, bijzondere eetmomenten.  Dat kan zijn een lunch in een boomgaard of een high tea in een oude boerenschuur of een diner midden in een bos of park.

 Onderscheidend is de hele aankleding van de eetmomenten, waardoor het een beleving is om er bij te zijn. Bijvoorbeeld de serviezen.  Brocante markten, in binnen- en buitenland, zijn afgestruind naar grootmoeders serviezen die in grote getale op de tafel zullen pronken en waar iedereen heerlijk met elkaar kan delen van die mooie landelijke en lokale gerechten opgediend in terrines of op schalen. Ongedwongen en Bourgondisch zijn onze sleutelwoorden.


Meer info en foto- en beeldmateriaal op www.langetafelsinhetgras.nl