Homemade Happiness

De kerst is in aantocht! Organiseer jij dit jaar het kerstdiner? Met familie of vrienden, of gewoon gezellig met z’n tweetjes? Nog aan het dubben over het kerstmenu? Wat dacht je van:

  • Op tafel lekker brood, vers afgebakken natuurlijk. Met vijgenboter en een kruiden-zout melange met mooie olijfolie.
  • Een heerlijke proeverij vooraf. Met homemade wildpaté, hertenham, rilette van eend, mooie dunne crostini’s en een heerlijke cranberry relish…
  • Om dan verder te gaan met van die mooie grote tortellini’s met een italiaanse ragu van paddestoelen. Verse groene kruiden om het af te maken.
  • En als hoofdgerecht voor elke gast een (1 persoons)rollade, gevuld met appel en kaneel. Mooi opgebonden met verse groene kruiden eromheen. Erbij van die mooie waaier-aardappeltjes uit de oven. En een heerlijke gestoofde rode kool, met winterse kruiden en rozijntjes enzo. En alsof dat nog niet genoeg is wat broccoli met hazelnoten erbij.
  • Als dessert dachten wij aan een heerlijk chocolade taartje. Je weet wel, met zo’n smeltende kern…

En dan smaakt alles natuurlijk nog lekkerder met passende wijnen bij elk gerecht. Heerlijk toch? En dat kun jij allemaal maken! Ingewikkeld? Nee hoor! Niet als je de Kerst Dinerbox bestelt. Het team van Lange Tafels heeft deze met veel zorg samengesteld, samen met TheWinespecialist.

In de Kerst Dinerbox zitten alle ingrediënten in de juiste porties om bovenstaand kerstmenu te maken. Geen “left-overs” dus, en geen gestruin naar dat ene ingrediënt dat je nergens kunt vinden. In Hall’s keuken worden de lastige gerechten uit het menu alvast voorbereid. Zo is de wildpate alvast gemaakt door onze kok, wordt de rollade alvast voor je gevuld & opgebonden met de kruiden en worden de aardappeltjes mooi dun voor je ingesneden en voorgekookt (hoef jij ze dus alleen in de oven te schuiven). Het chocolade taartje is ook al helemaal klaar, ook die hoef je alleen nog even in de oven te schuiven. We zorgen voor goede aanwijzingen, zodat je dat 4 gangen kerstdiner zonder stress op tafel krijgt.

En de wijn? Samen met TheWinespecialist hebben we mooie wijnen uitgezocht, die de gerechten nog beter doen smaken. Daar kun je mee voor de dag komen! Het wijnarrangement is uit te breiden met een limoncello, een port of een dessertwijn.

Lijkt het je nog niet voldoende? Liever nog een gang extra? Dan kun je ook nog kiezen voor een kaasplank met zo’n heerlijke port erbij. Dit kun je natuurlijk na het eten doen, maar is ook lekker om ’s middags al mee te beginnen!

Lijkt het je wat? Kijk dan hier voor meer informatie.