Cadeautip voor masterchefs

Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor kleine & grote chefs? Binnen Hall’s keuken zijn een aantal leuke kookworkshops ontwikkeld, voor zowel jonge als volwassen kookliefhebbers. Ze vinden plaats in januari en februari, waardoor deze workshops het ultieme culinaire kerstcadeau zijn.

Voor volwassen chefs hebben we een kookworkshop “Indisch koken | volgens opa”. Echt Indisch koken met oude familierecepten. Alles komt aan bod: achtergrond informatie over Indonesië, het verhaal van de rijsttafel en informatie over de kruiden en de basis kruidenmixen.

Voor de jongste chefs (4-8 jaar) in spe én hun vader/moeder/opa/oma hebben we 2 kookworkshop “Samen koken” in het leven geroepen. Samen met je kind koken onder professionele begeleiding. Er zijn 2 verschillende “Samen koken”-workshops: Glutenvrij & tapas.

En dan hebben we nog iets heel bijzonders voor de chefs van 9-13 jaar: Een heuse kookcursus van 5 lessen! Tijdens de lessen van deze “KookClub Jr reizen de deelnemers de wereld rond. Elke week nieuwe recepten uit een nieuw land. En de laatste les is wel heel speciaal. Iedere deelnemer mag 1 gast uitnodigen en de kinderen koken en serveren dan een driegangen diner!

De workshops zijn vanaf heden te boeken. Er is een beperkt aantal plaatsen. Vol = vol. Ben u van plan deze kookworkshop onder de kerstboom te leggen, dan zorgen wij dat het een mooi pakketje wordt.